Његово обраћање јавности преносимо у целости.

- Тужан сам кад погледам да је једина лепа вест за неку већину то што смо песмом Констракте "Ин Цоепоре Сано" победили на избору за Еуросонг. Чувајмо се сопствене глупости. Било би лепо да љубавне песме и ђускалице решавају проблеме. Тако је како је. Једна песма и перформанс су успели да покрену позитивистичку мисао и носе велику одговорност. Увек су прогањани они који јавно износе своје ставове - написао је Јован и додао:

- Видим са сатанистима нас пореде, из ундергроунд екипе прозивају. Супер. Све је то лепо али будимо реални: Слика људи је вирална, навучени на лекове, политичке и религијске игре, тик-ток челенџе, селфије. Деца постају аутистична, храна искасапљена хемијом, уметност је замењен шундом у сваког облика. Добијамо ракове, проблеме са штитном жлездом и генерално смо навучени на нервирање, а опозиција томе је погуравање главе у песак и мирење са масс културом. Богу хвала да смо изашли на Беовизију. А зентали смо се. Искрено. - пише Кнежевић и додаје за крај:

- Очекивали смо ломачу. Видим да неки већ скупљају дрва за потпалу. Нека. Хвала. Ми смо у истини и свесни смо да смо људи. Нисмо савршени, али бирамо интелигенцију и достојанство. Хвала Ани Ђурић Констракти и целој екипи - закључује Јован Ј Кнежевић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".