Како сазнајемо, аутор песме Саша Лазић тужио је певачицу и потражује 50.000 евра колико сматра да му припада од прегледа на Јутјубу, а пре скидања било их је чак 90.000.000.

Андреана Чекић је својевремено давала изјаве да су композитор Саша Лазић и певач Емир Ђуловић од ње потраживали новац за који она није чула, па је поручила да се не играју са њом, тврди наш извор.

"По естрадним круговима су сви у току шта се ту десило, у питању је новац од дигиталија. Андреана Чекић је тада била у јаком лошем животном периоду, чак се нагађа да је то урадила под утицајем бившег вереника јер наводно постоји снимљен разговор на коме тај дечко прети Лазићу и јасно и отворено говори све о спорној ситуацији", прича близак извор и додаје: "Неки су је наговарали да након раскида са вереником "испегла" ту ситуацију, као и још неке друге у које је "увалио" бивши што би било фер према свим људима, али то није урадила."
Позвали смо Лазића који је поручио:

"Она је одличан вокал, против ње лично немам ништа, али ми имамо пословни проблем. Случај у виду неколико тужби је на суду, не бих давао никакве изјаве у вези тога."

Спот за "Ципеле" био је на каналу Андреана Чекић који је такође избрисан, а потом и цео тај канал. Како сазнајемо, Лазић је песму дао Александри Бурсаћ која ће је преснимити такође у дуету са Емиром.

Фото: АТА имагес

 

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".