Бивша српска тенисерка и немачки фудбалер одлучили су да пазаре некретнину од 92 квадрата у елитном насељу Вест 65 на Новом Београду.


- Ана и Швајни недавно су разгледали станове у кули у Весту 65, а посебно им се допао онај од 92 квадрата, са којег пуца поглед на Београд. Рекли су агентима да ће размислити и да ће највероватније поново доћи крајем марта и купити баш тај стан. Ани се свидело што зграда има свој базен и тржни центар. Рекла је да ће тамо проводити доста времена са синовима Леоном и Луком - каже наш извор.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/anaivanovic

 

 

Швајни слуша жену


Бивша тенисерка и њен супруг разгледали су станове на још једној локацији у Београду.

- Најпре су планирали да се скуће у Београду на води. Обилазили су неке станове и Швајни је одмах хтео да купе један од сто квадрата, али Ана се нећкала... У међувремену је тај стан продат, па су одлучили да траже нови. Ана је предложила да се скуће на Новом Београду, где је раније живела, и баш је везана за тај део града. Швајни је на то одмах пристао - прича наш извор.

 

Популарни брачни пар имаће познат комшилук!

- Прве комшије ће им бити певачица Катарина Грујић и фудбалер Марко Гобељић, који су недавно купили стан од 408.000 евра. А у згради поред њихове је наш најбољи тенисер Новак Ђоковић. Ана и Швајни се са њим и његовом супругом Јеленом редовно чују и срећни су што ће сада моћи и да се виђају - прича наш извор и подсећа да су у њиховом комшилуку и певачи Лепа Брена, Милица Павловић, Марија Шерифовић, Саша Ковачевић, Сандра Африка, Милица Тодоровић...

Испуниће жељу

Ана је често истицала да је везана за Србију, па и не чуди то што је решила да се врати у Београд.

- Обожавам своју земљу. Имам много рођака у Србији и много ми недостају, једног дана ћу се вратити и живети у Србији - рекла је једном приликом Ивановићева.

Фото: Профимедиа

 

 

Имају виле на Мајорки и Алпима и стан у Минхену

Ана и Швајни имају некретнине широм света. Фудбалер је још пре брака са тенисерком постао власник стана од 150 квадрата у паметној згради у Минхену, чија је цена 500.000 евра. Ана је пре удаје купила кућу на Мајорки од 1.200.000 евра. Они имају и луксузну вилу у подножју Алпа, близу Кицбила, чија вредност није позната. Како сазнајемо, баш у тој вили проводе највише времена и тренутно се тамо налазе.

(Информер)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".