Композитор Александар Милић Мили проговорио је о Констрактиној нумери, а одмах на почетку навео је да је одушевљен истом.

- Констракта је фантастична. Једноставно мислим да је порука коју је она упутила и нама и свету одлична, истиче колико је битна чистоћа ума, то је један оригиналан концепт. Драго ми је да је концептуалну уметност направила виралном на нашим просторима - казао је Мили, па се осврнуо на приче да је "Песма за Евровизију" била намештена, те скандале Аце Лукаса на том фестивалу.

- Не, не, то је немогуће. Видите и сами каква је реакција, чак и светске звезде на то реагују. Ту се види да није ништа намештено. А Лукасови скандали, заиста не знам ништа о томе - истакао је пред нашим камерама, алудирајући на недавну објаву америчке уметнице Зендеје на Инстаграму са Констрактом.

Ана Ђурић Констракта говорила је, подсетимо, о томе како је припремила своје наследнике на негативне коментаре на друштвеним мрежама.

- Ми доста причамо са децом, али увек им кажем "То нисте ви, то је ваша мама, биће свакаквих коментара, ако вам неко нешто каже проследите их до мене". Сви у мојој породици знају шта радим и подржавају ме и учествујемо у томе, и ту нема неких проблема - објаснила је певачица гостујући на телевизији "Н1".

- Нормално је да постоје овакви и онакви коментари и ненормално би било да су сви задовољни и пресрећни, то што постоје различити коментари је здрава ситуација - додала је она.

Осврћући се на негативне коментаре поводом другопласиране песме певачице Саре Јо, Констракта је рекла да је то ружно и да говори о једносмерности.

- Ако није ово онда је ово, та искључивост не води ничему, може бити добро и једно и друго, сад је пажњу скренула ова песма, али ко каже да ова друга није добра... Такав начин размишљања нам не доноси ништа добро - закључила је она.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".