Током године у коју смо ушли пре нешто више од два месеца, Јупитер, планета среће, авантуре и мудрости, биће у идеалној позицији да свима донесе толико потребно узбуђење. На крају крајева, година почиње са Јупитером у емпатичним и маштовитим Рибама, које су уједно и хороскопски знак његове владавине. Ово ће Јупитеру дати све што му је потребно да учини свет лепшим местом за живот, посебно када се удружи са сањивим и духовним Нептуном 12. априла.

Када Јупитер и Нептун постану једно – формирајући конјункцију која се дешава сваких 13 година – он ће зрачити уметничком енергијом и означити нову ренесансу. Јупитер у Рибама у 2022. години донеће љубав, романтику и обиље, па то искористите кад већ на другим пољима није сјајно.

Фото: Профимедиа

 

 

Јупитер ће се такође кретати и кроз страствени и такмичарски знак Овна од 10. маја до 28. октобра, пре него што се коначно поново врати у Овна 20. децембра. Овај транзит ће вас подстаћи да искористите своје самопоуздање, помажући вам да доносите смеле одлуке које одражавају вашу снагу.

Ако је ваше Сунце или подзнак у Овну, Раку, Шкорпији и Рибама, радујте се. Ево која 4 знака ће имати највише среће у 2022.

Ован

Не постоји ништа што волите више од доказивања и испуњавања свог пуног потенцијала. Ове године, Јупитер ће се кретати кроз Овна од 10. маја до 28. октобра пре него што поново уђе у Ован 20. децембра, где ће остати током 2023. Ове године ћете осетити свој повратак Јупитера и то вам даје увид у све начине на које тек треба да изградите ваше самопоуздање. Ако вам ово не даје разлог да се радујете 2022. (па чак и 2023.), шта ће?

Рак

Када 2022. почне, Јупитер ће се кретати кроз други водени знак, Рибе. Овај величанствени транзит ће активирати вашу девету кућу авантуре и отвореног ума. Ове године Јупитер вам доноси срећу у виду нових искустава и спонтаних смицалица од којих вам застаје дах. Ослободите се ограничавајућих перспектива, јер ће вам Јупитер показати потпуно нови свет током 2022.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Шлаг на торти 2022. је Јупитер у Рибама и нико више не жели да добије парче од њега више од вас. На крају крајева, Јупитер ће се кретати и кроз вашу страствену пету кућу оријентисану на задовољство, због чега ће све изгледати романтичније, лепше и шареније. Можда ћете чак имати и уметнички препород током овог времена, тако да не потискујте своје инстинкте који вас наводе да стварате магију.

Рибе

Још 2021. Јупитер је био у Рибама, али кратко (тачније од 16. маја до 28. јула). Током овог времена, почели сте да прихватате магију која се налази у вашем срцу и чека да се активира. Сада када се Јупитер вратио у Рибе и спреман је за забаву, 2022. би могла да буде једна од најбољих година у вашем животу. Јупитер ће 12. априла удружити снаге са Нептуном, шаљући вам толико љубави и среће. Пустите свој его и постаните једно са универзумом.

(Нај жена)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".