Њу је тумачила Аника Милићевић, која се данас презива Грујић.

- Одувек сам маштала да будем глумица. Спонтано је то дошло. Нико се у породици није бавио глумом. Моја нана ми је пред смрт рекла: "Лепо што се бавиш овим послом", иако јој није било драго док сам то студирала - рекла је раније Аника, која је глуму завршила у Приштини.

Фото: Јутјуб принтскрин/Aleksandra Jovanović

 

 

Ова шармантна глумица је из родног места Липљан отишла за Београд да окуша срећу, када је почело бомбардовање 1999. године.

- Таман је каријера кренула узлазом путањом. Кренула сам да радим све више и више и онда је све то одједном прекинуто. Била сам млада и храбра и ишла на неколико места. Представила се и рекла да волим да радим то што сам завршила, али силом прилика то је прекинуто. Добила сам шансу да играм у Атељеу 212. То је било предивно искуство - казала је она једном приликом.

- Играла сам у две представе, али сам изашла из тога. Нешто ме је вукло да се вратим на Косово - додала је Аника, која више није плавуша.

Фото: Јутјуб принтскрин/Aleksandra Jovanović

 

 

Према њеним речима одустала је од каријере у великом граду.

- Било ми је тешко да живим на релацији Београд - Липљан и одлучила да се вратим овде, где сам упознала садашњег супруга. Ту смо се и венчали. То је судбина - истакла је Аника, која има 17-годишњег сина.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".