Иако данас уживају у складној вези и недавно су купили заједничко имање у елитном делу Београда, како је сама певачица истакла, никада се неће потпуно преселити у Београд, с обзиром на то да јој је дечко из Новог Сада.



Ђорђе Куљић је јавности познат као бизнисмен чија је компанија данас једна од водећих транспортних компанија у Америци.

Георге се школовао у најбољим швајцарским школама, које су укључивале и децу разних принчева и аристократских породица из целог света.

Још током студентских дана у Њујорку започео је бизнис са камионима, а управо на том месту почиње и прича о његовим претходним љубавним искуствима. Наиме, током боравка у Њујорку прича се да се забављао са тадашњом цимерком Ањом Стојковић, данас удатом за аутомобилисту Хуга Валентеа.

Ђорђе је у јавности био повезан и са манекенком Софијом Милошевић, а једно врме и са старлетом и ријалити учесницом Станијом Добројевић, но још увек ова нагађања нсу потврђена.

Оно што се одувек везивало за његово име је то што је одувек волео да проводи време на луксузним путовањима, а кратке везе и љубавне авантуре широм Европе били су неозбиљне све док није упознао Анастасију Ражнатовић.

Упркос бурном младалачком животу свог партнера, Анастасија никада није изразила љубомору.

- Имам срећу што сам дечацима била прва или друга девојчица, па нисам размишљала о бившим девојкама. Сви су били старији од мене, мој садашњи дечко је девет година старији од мене. Нисам имала на шта да будем љубоморна, све је то било неозбиљно пре мене - изјавила је Ражнатовићева.