Водитељка је прокоментарисала и наступ победнице, Констракте, као и чувено акцентовање у програму уживо о којем су брујале мреже.

- Много волим Ану и познајем је баш дуго. Нас две смо и сарађивале много пута и када сам чула њену песму, пошто нисам већина, нисам очекивала да ће да победи. Мени су та порука и концепт и наступ - генијални! То је све у мом бићу и све оно што сам студирала, изучавала. Нама водитељима је јако тешко и не навијамо ни за кога, јер се упознамо са свима, проводимо заједно много времена, знамо сваку песму напамет. Ко год да је победио ми бисмо се радовали, али драго ми је да је победила Констракта. Многе песме су биле добре, имала сам неколико фаворита. Зорја ми је откриће, Зое Кида је била сјајна. Вис Лимунада ми је била преслатка, као и Игор Симић и жао ми је што није прошао у финале. Затим Зејна, Наива...-  изјавила је Кристина у емисији "Кец на једанаест" на К1 телевизији.

Фото: АТА имагес

 

 

Незаобилазна тема је било и чувено акцентовање на РТС-у по коме је, чини се, Кристина најпознатија.

- Чињеница је да ми сви у свакодневном говору говоримо - неисправно. Ми имамо тренинге с лекторима, јер је дужност ТВ Слагалице да наметне правопис и исправан говор, и то радимо у свим ударним емисијама. То што на терену није тако, то је питање за стручњаке. Ни ја тако не говорим у свакодневном животу, али то како акцентујемо речи у емисијама је исправно. Непријатно ми је док тако изговарам неке речи, јер знам да сви гледају и слушају, али то је исправно. Волела бих да се то усвоји, требало би да се ускладимо па и да нашу децу томе учимо. А ако може и једно и друго, и ако су оба начина исправна, онда одлично -  објаснила је Кристина Раденковић с осмехом.

Фото: Принтскрин

 

 

Што се тиче самог такмичења чији је била поносни део, Кристина је открила и неке детаље које гледаоци нису знали.

- Под стресом смо били сви, напорно је било снимати и пробати данима. Али, када смо нас четворо водитеља снимили ту нумеру на сцени, Драгана Косјерина и ја смо селе у гардеробу, загрлиле се и почеле да плачемо од среће. Ти вентилатори, па ми у оделима... Нисмо могле да верујемо да нас је то толико усрећило. Било је много грешака, али није се то није ни видело, и гледаоцима се допало. Имало је и тачнијих верзија, али узели су баш ту која није била савршена и испало је сјајно. Много смо труда уложили и драго ми је што су људи тако сјајни реаговали. Поносна сам што сам била део тога, подигли смо лествицу и продукцијски и на сваки други начин - рекла је водитељка која је уживала у Грин руму, јер јој је то била прилика да покаже и глумачки таленат.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".