Трајковићево име, наводи се у медијима, на саслушању у тужилаштву је споменуо сведок сарадник Бојан Хрватин.

- Милош Будимир ми је саопштио да имају проблем са Славољубом Трајковићем, са којим сам и ја имао проблем у затвору Забела. Имали смо тучу у затвору, и када сам изашао из затвора долазиле су приче до мене да ће да ми се освети, да ме сецка на комаде - испричао је наводно Хрватин и објаснио да су и они информацију да Трајковић, заједно са покојним Александром Глигоријевићем Пукијем, припрема ликвидацију Вељка Беливука и Марка Миљковића.

- Ја сам око Трајка гледао своју корист, нериврао ме је, знао сам да је покварен и подмукао - испричао је Хрватин.

Глигоријевић је, подсетимо, како се наводи у оптужници, намамљен, зверски убијен, исецкан на комаде и самлевен, док су од Трајковића привремено одустали, али су у међувремену ухапшени.

Подсетимо, Миро Ч. (42), шеф обезбеђења клуба "Стефан Браун" рањен је у ноћи између понедељка и уторка на самом уласку у клуб.

- Две групе младића су се посвађале и потукле у клубу, а сукоб је избио због девојке која је била у друштву нападача. Обезбеђење клуба је реаговало и избацило напоље насилнике. Међутим, избачени гости су се убрзо вратили у клуб, а видевши да један момак са пиштољем у руци намерава да се попне у клуб на деветом спрату зграде, шеф обезбеђења је реаговао. Тада је нападач запуцао и ранио Мира Ч., па побегао - подсећа извор.

Полиција је јутрос саопштила да је у вези са овом пуцњавом ухапсила троје осумњичених, међу којима је и девојка М.Д.

- Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду, ухапсили су С.Т. (42) и Н.С. (25) због постојања основа сумње да извршили кривично дело тешко убиство у покушају, као и М.Д. (28), осумњичену да је извршила кривично дело помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дела - наводи се у саопштењу.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".