Неки су их поредили и са јунакињама серије "Гилморове" рекавши да су "праве Лорелај и Рори". Британи је неколико клипова с 15-годишњом Џејдин поделила на ТикТоку и Инстаграму, а један је прошле недеље постао виралан. У њему Британи окреће камеру према својој ћерки, са натписом преко видеа који гласи: "Родити са 20 година и с њом путовати кроз живот." Видео је брзо преплављен коментарима од којих су многи шокирани чињеницом да су њих две мајка и ћерка, а један је питао: "Ко је мама?" Објавиле су десетине заједничких видеа, али многи су претпостављали да су пријатељице или сестре, а не мајка и ћерка.

- Изгледате као сестре - коментарисао је један. "Чекај ко је мајка? Изгледате као да имате исто година", написала је друга особа. Британи је раније причала о блискости са својом ћерком тинејџерком након што ју је одгајала као самохрана мајка.

@brittany.xavier her little sis won’t know the struggle 😭 15 yrs later, we’ve been thru so much together @jadyn 🥰 #momanddaughter ib: @Katy Koons ♬ original sound - Mecca! ⚡️

- Сећам се кад се Џајдин родила, осетила сам тренутну повезаност са њом. То је само нешто што мајка може да доживи са својим дететом - рекла је мама и додала како се сада осећа пуно сигурније као мајка.

Мама и ћерка често усклађују и одевне комбинације, а на друштвеним мрежама позирају у одговарајућим пиџамама. Са готово милион пратилаца на ТикТоку и Инстаграму, чини се да Џејдин следи мамине стопе као звезда друштвених медија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".