Гоца признаје да јој та неизвесност тешко пада и шта све ради да мало скрене мисли док не стигну резултати.

- Кад год ми јаве да вантелесна није успела и да нисам затруднела, упаднем у депресију. А онда се питам: "Зашто ово радим?" И сваки пут у себи морам да нађем одговор и снагу да идем даље. Јер вредеће ако успем! Снагу црпим из љубави према животу. Окружујем се људима који ми се свиђају, добрим књигама и музиком - каже певачица и додаје да вантелесна оплодња веома утиче и на њено тело и на мисли.

Фото: АТА имагес

 

- Борба за потомство звучи племенито, а заправо је реч о кулуку, тешкој муци и притиску. Нимало није лако истрпети хормонску терапију. Месец дана се осећам као да сам луда и имам биполарни поремећај, лоше сам воље... Надује ми се стомак јер задржавам воду. Ма мозак ми се надује! А онда после свега што прођем следи неизбежно питање: "Да ли вам је успела вантелесна оплодња?" Ма ајде марш више! Преко главе ми је да одговарам на таква питања, јер је то моја интима која је врло осетљива.

Гоца из брака са Иваном Маринковићем има ћерку Лену (15), а сада јој је највећа жеља да добије дете и са Рашом.

Фото: АТА имагес

 

- Желим бебу са човеком кога искрено волим, који је пажљив, паметан и у ког имам поверење... То није толико његова потреба колико је моја - истиче певачица.

Гоца је после четири неуспешна покушаја вантелесне размишљала да усвоји дете, али и ту је наишла на препреке. Према нашем закону, жена од 48 година не може да усвоји тек рођену бебу, јер разлика између усвојитеља и усвојеника не сме да буде већа од 45 година.

Фото: В. Данилов

 

- Процедура око усвајања деце је језива јер морају да се испуне разни захтеви, а има и одређених ограничења. Мораш две-три године да прикупљаш папире и млатиш се са глупостима. Причала сам са Сергејем Ћетковићем, који је усвојио ћерке и који ће покушати да уради нешто да се те процедуре убрзају. Пошто не можемо да усвојимо бебу, Раша и ја смо се договорили да изаберемо дете које ћемо финансијски помагати - открива Тржанова.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".