Милица је сваком интервјуу истицала је да је неизмерно срећна што је одрастала уз баку и деду, који су је бескрајно волели и научили свему што је важно. 

Мајка Мирјана није се превише интересовала за девојчицу, а певачица је једном приликом признала да десет година нису биле у контакту. Са оцем Драгославом, који је остао у Швајцарској, у бољим је односима, иако се он у међувремену поново оженио и засновао нову породицу.

Фото: АТА имагес

 

‒ Неко време, док сам ишла у средњу школу, живела сам са оцем, са којим се одлично слажем и често смо заједно ‒ испричала је Милица у једном интервјуу.

‒ Тата не воли што сам певачица. Знам да би више волео да имам неки сталан посао са нормалним радним временом.

‒ Имала сам дивно детињство и никада ништа не бих мењала. Сву љубав надокнадили су ми бака и дека. Они су ми усадили неке традиционалне вредности са којима и данас живим. Ипак, одувек се знало ко су ми отац и мајка, и о њима се у кући увек најбоље говорило. - каже Милица.

Фото: АТА имагес

 

‒ Не желим да неко помисли да се отац није бринуо за мене. Долазио је стално и издржавао целу породицу. Ипак, није му било право кад сам му рекла да се посебан осећај који имам са баком и дедом гради годинама ‒ признала је певачица.

Фото: Инстаграм принтскрин/ senoritamilica

 

Деда Владимир преминуо је у новембру 2020. године, а Милица је довела баку у Београд како би јој била у близини. Пошто је она у међувремену оболела од Алцхајмерове болести, сместила ју је у дом и обезбедила јој најбољу негу. Породична кућа надомак Лесковца остала је празна.

(Hello)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".