- Давно сам још причала о кориговању, то су груди и то је то. Гледам да не претерујем у тим неким стварима зато што сам пре свега за природан изглед и да се не упропасти - прича Сандра Африка и додаје: - Волим и ја да уживам, једем. Дам себи мало одушка, угојим се 4-5 кг па смршам и то је то у принципу.

Сандру и њену колегиницу Милицу Тодоровић фанови често ухвате како заједно шетају кучиће. Африка је открила и о чему тада причају.

- Зависи, шетамо јер ту живимо и онда имамо заједничко двориште. Последњи пут смо причале о послу, али дотакнемо се свакаквих тема - каже она.

Фото: АТА имагес

 

 

Поред певачице Тее Таировић, за Сандру се прича да је нова "краљица бакшиша". На питање да ли јој колеге замерају што за извођење њихових песама добија повећи бакшиш, Сандра одговара:

- Па не, ја певам њихове песме, они моје. То тако у круг. Мислим да не, ни ја ником не бих замерила. Певају се песме које пролазе и које су добре - каже Африка и додаје да јој се никада није десила непријатност на наступу.

- Искрено не, ево ове године ће 15 година како сам на естради. Морам да признам да ми се није десила ниједна непријатна ситуација коју памтим - каже она.

Фото: Инстаграм принтскрин/sandraafrika

 

 

Већина је сматра за једну од најатрактивнијих певачица на естради, а са тим се слаже и она.

- Па генерално мислим по свему. Ако толико трајем и толико година ту, мислим да могу да станем иза те своје речи и да је то тако 100 одсто - прича Африка и додаје да нема удварача.

- Сад да отворимо мој Инстаграм, буквално нема. Не знам зашто, можда се ти мушкарци плаше - закључује Африка која се не би одважила да прва направи корак:

- То треба мушкарац, да направи тај први корак. Мислим да је то њихов део посла - прича Сандра и открива да има симпатију.

- Имам, али само је симпатија. Можда не зна, видећемо - завршава Сандра Африка.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".