Према незваничним информацијама, мушкарац и жена су дошли да се обрачунају са девојчицом јер је, наводно, оштетила јакну њиховом сину.

На снимку који се појавио на друштвеним мрежама чује се како ученици упућују претње и псовке. Жена јој се уносила у лице и вукла је за косу.

Деца која су се нашла на лицу места су им скретала пажњу да немају права на такво понашање и да би проблем уместо да дететом требало да реше са њеним родитељима, када је, осим на њу, отац осмака насрнуо и на девојчицу која јој је стала у заштиту, називајући је погрдним именима и вређајући је, да би је у једном тренутку и пљунуо.

Према писању портала "Санџак данас", реч је о мушкарцу А. К. из Новог Пазара. Он је саслушан након што је случај пријављен полицији, а о немилом догађају је обавештено и надлежно тужилаштво у Новом Пазару.
Из ОШ "Ћамил Сијарић" жестоко су осудили овакво понашање.
 
- Школа је обавестила надлежне институције, полицију, социјанлу службу и школску управу. Једногласно смо осудили овај чин, свако мора да одговара за своја дела - истакао је Хајрадин Селимовић, директор ОШ "Ћамил Сијарић".
Видео снимак инцидента можете да погледате на ОВОМ линку.
(Санџак данас)