Овнови се боје губитка

Када је реч о емотивној вези, Овнови воле да јуре за пленом. Једино када нађу неког стварно посебног, имају тенденцију да се потпуно посвете изградњи те везе и желе да све функционише како треба.

Такође, Овнови увек воле да буду у праву, чак и онда када знају да можда и нису и зато им је тешко даа признају да им је однос на крају или већ пропао. Од везе тешко одустају због своје тврдоглавости, није им лако да се помире са чињеницом да им веза није више оно што је некада била.

фото: Принтскрин/Јутјуб

 

Бик не воли промене

Промена је нешто најстрашније што се Бика тиче. Неки хороскопски знакови с великим самопоуздањем крећу у непознато, али Бик није тај тип. Он жели да зна шта га чека с друге стране. Он воли унапред све да зна. А, то важи и за његов лични, професионални и љубавни живот. Бикови тако неће дати отказ, ако немају другу пословну опцију, неће раскинути с неким, док немају план за живот након раскида.

Бикови остају у отровним везама јер се боје промена. Радије ће остати у тужној вези, него је прекинути и суочити се с нечим непознатим. Иако је њиховом односу дошао крај, за њих ће све бити исто док не буду спремни да признају себи да је време да се то назове правим именом и дефинише онако како заиста јесте.

Фото: Профимедиа

 

Близанци воле повезаност

Близанци јако цене своју слободу па и у озбиљним везама. Чврсто се повезују с онима до кога им је заиста стало. Срећни су док год се њихов однос не темељи на свакодневној рутини. Када им веза постане монотона тада пожеле да изађу из ње.

Тешко им је прихвате да љубавни однос с партнером није више толико забаван и узбудљив као што је био и неће моћи тек тако да "пусте" партнера да оде.

Рак је одан

Рак је осетљив. Ракови имају емоционалне потребе које морају задовољити. Стога пажљиво бирају љубавног партнера. Свесни су да није лако пронаћи некога ко ће учинити да се осећају цењено и вољено што им отежава да замисле живот без партнера, без обзира у шта се њихов однос на крају претворио.

Иако се можда у тој вези осећају повређено, они у њој остају, јер не желе да тај однос има несрећан крај.

Фото: Профимедиа

 

Лав зна дубоко да воли

Лавови воле да буду у вези јер имају велико срце и много љубави да пруже. Љубавне партнере мудро бирају. Желе да знају да је то особа с којом ће моћи да деле живот и која ће им пружити исто толико љубави колико ће им они дати.

Немају проблем са заузимањем за себе када се осете повређено, али напустити партнера, то им веч пада мало теже. Лав ће остати са својим партнером, иако није срећан у том односу.

Девица не жели да доноси исхитрене одлуке

Девица није тип особе која доноси брзе и нагле одлуке, посебно по питању љубави. Али, неретко се може односити према емотивној вези као да је пословна, ако се на тај начин осећа сигурније. Ако примете да је дошао крај односу, Девице могу започети пословни начин комуникације како би спасиле везу.

Оне не воле неуспехе и зато им се догађа да остају у токсичној вези. Када нешто крене по злу, Девица је та која покушава да спасава ствари и врати их на прави пут. Девица ће покушати да исправи ствари, чак и ако је можда боље прекинути однос.

Фото: Профимедиа

 

Вага жели крај романсе као у бајци

Један од главних циљева у животу Вага је проналазак љубави из бајке. Ако Ваге нису у вези с неким ко их чини комплетним, вољеним и посебним, онда живот за није остварен. Упознавање им је увек узбудљиво, али када је веза ушла у рутину, мање је веројатно да ће устати и отићи, па чак и ако ствари постану лоше. Ваге могу трпети емотивно повређивање јер се осећају комфорно у близини партнера и није у њиховој природи да се свађају или супротстављају.

Оне остају и због тога јер се и даље надају да ће ипак пронаћи срећу на крају бајке. Ваге су свјесне да везе имају своје успоне и падове, и остаје им нада како је све само пролазни тренутак и да ће се све опет поправити, ако остану у вези.

Шкорпија верује у посвећеност

Шкорпијама је тешко да изразе своја осјећања. Када пронађу неког ко им пружа осећај сигурности и љубав, желе да се чврсто држе за ту особу и тада не могу да замисле живот без ње. Шкорпија може бити у вези, иако је повређена јер сматра да неће наћи неког попут те особе. Дуго јој треба да се отвори и да неку особу пусти у живот, а разбијање те везе би значило да своје срце поново морају закључати. Такође, овај знак Зодијака може бити врло посесиван, а пустити партнера да оде значи да ће га имати неко други, а он није особа која тако лако препушта ствари.

Стрелац остаје у отровној вези јер даљина чини да заборави лоша времена

Само зато што Стрелац воли имати слободу у вези, то не значи да нема срце пуно љубави и наклоности. Стрелац остаје у вези и када је емотивно повређен јер одлазак за њега значи да ће стално размишљати о свом партнеру. Стрелац доводи себе до тога да његов ум мења истину о томе какав је однос заправо био, и иде све до тога да чак увери сам себе да је веза боља, него што заиста јесте.

Фото: Профимедиа

 

Јарац се држи наде

Само зато што су паметни, не значи да не праве исте грешке као и сви. Када Јарац пронађе некога ко се диви његовој мотивацији и одлучности да успе, као и његовом ставу о животу и успеху, он ће такву особу чврсто зграбити. За њега је лепо знати да се не мора мењати да био нечији избор. Јарац ће остати у лошој вези јер се боји да више неће остварити сличан однос. Зато се тој вези окреће изнова и изнова, надајући се да ће сваки пут бити боље и другачије.

Водолија је прави пријатељ

Да би однос по њему заиста успео, Водолија гради пријатељски темељ. И то ради пре него што се може догодити било шта романтично. Али је за њега важно запамтити како мозак не може бити једини коме ће се обратити када му је потребна помоћ, јер и срце има важну улогу. Водолија ће остати у емотивном односу, и кад ствари постану лоше, само зато што њихово пријатељство никада није доведено у питање. За Водолију је емотивна веза можда и завршена, али пријатељство није.

Фото: Профимедиа

 

Рибе верују у љубав

Веза с емотивним Рибама је нужна. Оне верују и осећају да су све њихове тајне, рањивост, страхови и снови сигурни с том особом. Па се тако Рибе питају зашто би икада тражили неког другог када су нашли у тој једној особи све што су икада тражили и желели.

Рибе остају у токсичној вези јер њихов знак, представља две рибе које пливају у супротним смеровима, што значи да су истовремено и врући и хладни. Рибама се једног тренутка чини као да је реч о вези с почетка, када су тек почели да се забављају, а већ следећег тренутка ће се осећати повеђено и желеће да изађу из те везе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".