Оно због чега је милионски аудиторијум обожава јесте што је остала доследна народној музици. Иако није избацивала нешто ново, Броћићева је увек радо виђен гост на разноразним прославама.

Фото: Д. Мишић

 

 

Ова скромна певачица из Чачка никада се није експонирала скандалима, а онда је уследио шок за јавност када је објавила да се после девет година развела.

Јелена је са бившим супругом је остала у одличним односима због сина Василија, а једном приликом је рекла да се слажу боље него када су били у браку.

- Ми смо у добрим односима, што је код неких људи изазвало попречне реакције. Ми да смо се слагали, ми бисмо били у браку, сада када смо се развели, ми смо пре свега људи. Ја не желим да моје дете било шта трпи због тога што смо се ми развели. Не желим да Василије било ког момента осети неки недостатак. Они се виђају, помаже нам колико треба, увек је ту. Направили смо праву причу за Василијево највеће добро - објаснила је Јелена.

Фото: Инстаграм принтскрин/јелена.броциц

 

 

- Најпоноснији тренутак је када сам постала мајка и у сваком смислу. Пре Василија сам мислила да је успех најважнији, када сам добила Василија, све је друго пало у воду, запоставила сам чак и каријеру. Што се тиче најгорих момената, то је апсолутно развод, који се буквално мери са смрћу неке блиске особе. Због тога сам се и повукла мало. Пошто сам ја мало окаснила са удајом, сви су ме питали када ћу се удати. Ја сам увек говорила: "Удаћу се оног момента када будем нашла особу равну себи". Многи нису знали да сам се удала, направили смо само породични ручак, нисмо желели свадбу. Када смо се развели, сви су ме питали што им нисам јавила, а ја кажем: "Па нисам вам јавила ни кад сам се удала, што бих сада" - открила је певачица својевремено за медије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".