Миодраг је један он наших најцењенијих глумаца, али ретко ко зна да је његовим стопама пошао и његов син, Бојан Кривокапић.

Он се прославио са првом улогом Момчила Ђокића Гусара у филму "Монтевидео, Бог те видео", а затим је освојио срца публике у серији "Истине и лажи".

Фото: Јутјуб принтскрин/Za Beograd

 

 

Бојан је рођен у Београду пре 36 година, у родном граду дипломирао је на Факултету драмских уметности. Стални је члан Народног позоришта у Београду.

Бојан је ожењен супругом Таисом има ћерку Невену и сина Богдана.

- Моји родитељи Светлана и Миодраг, као и Таисини Татјана и Младен једва чекају да се с њом друже, кажу да им она даје велику инјекцију среће. И стриц Дамјан и ујак Стефан показују велику жељу и интересовање да припомогну кад год је потребно. Невена је сад свима на првом месту, што је потпуно нормално и природно - рекао је глумац у једном интервјуу након рођења првог детета.

Осим што му даје савете када је реч о послу, Бојан са оцем Миодрагом често разговара и о браку.

- Баш сам пре неки дан причао са оцем Миодрагом како ми дани брзо пролазе откако сам у браку. Док сам трепнуо, чини ми се, прошао је месец. Таиса и ја смо живели годину заједно пре венчања. Ово је само нова димензија нашег односа. Код мене се, засад, ништа није променило, једино можда то што сад носим бурму и што би требало да се понашам мало озбиљније - рекао је глумац у поменутом интервјуу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".