- Данас је први дан пролећа. Данас је први дан моје најважније и највеће авантуре. Добродошао, Максиме. Марија, ти си највећи борац икад. Волим те - написао је уз емотикон срца, а честитке су се ређале једна за другом.

 

 

Иначе, име Максим је латинског поријекла настало од презимена Маxиминианус које је изведено од ријечи "маxимус" што значи "највећи".

Љубав Андреја и Марије дуга је 16 година, а венчали су се након деценије везе, 2016. године. Андреју и Марији кумови на венчању били су Никола Роквић и Бојана Баровић, са којима је учестовао у “Сурвајверу”.

Њихова љубав започела је случајно, на једној рођенданској прослави. Први изазов био је када је Андеј учествовао у "Сурвајверу", а згодни манекен и водитељ тада је рекао:

 

 

- Не могу да опишем речима колико ми је Марија недостајала током боравка на Филипинима. Толико ми је фалила, да сам често помишљао како олако могу да претрчим петнаест хиљада километара само да дођем до ње и загрлим је. И сада кад помислим на те тренутке, најежим се.

Са друге стране, када су Марију питали шта јој се највише допало код Андреја, није штедела речи на свог изабраника.

 

 

- Када смо се упознали дуго смо разговарали. Код Андреја ми се допало то што је веома духовит, пажљив и уме да слуша. Поред свих добрих особина, тог дана ме је освојио и тиме што ми је отпевао део једне песме. Иако не уме да пева, било је веома симпатично. Иначе, за разлику од свих мојих претходних момака, Андреј ми потпуно одговара са свим својим манама и врлинама.

 

 

Подсетимо, Андреј Маричић, чије је право име Владимир, је српски ТВ водитељ, авантуриста, манекен и победник треће сезоне такмичења "Сурвајвер". Каријеру је почео као манекен, а на малим екранима га гледамо од 2005. године.

Тренутно води емисију "Без граница са Андрејем", која се емитује на Н1 телевизији. Кроз објектив камере доводи својим гледаоцима удаљене крајеве света, њихову флору и фауну и начин живота њиховог становништва.

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".