Певачица Катарина Грујић пре три месеца на свет је донела девојчицу Катју, а са својим супругом Марком Гобељићем недавно и купила стан од 400.000 евра у једном од најлуксузнијих насеља у Београду.

Како су обавили све оно најнеопходније, попуарни пар одлучио је да спакује кофере и отпутује у Дубаи одакле је певачица поделила и прве фотке.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/katarinagrujic.doll

 

Катарина се снимила у огледалу и показала фигуру као извајану после порођаја. Певачицом су многи били одушевљени, посебно како је брзо вратила линију.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/katarinagrujic.doll

 

- Не памтим кад сам последњи пут окусила пицу, тесто или брзу храну. Додуше, не волим слаткише и једном у месец дана поједем колач или чоколаду. У реду је прекршити здрав начин исхране једном у две недеље, али не и сваки други дан, јер онда нема ефекта! Никад не једем касно ноћу, вечерам најкасније до 21 сат - рекла је недавно Грујићева.

 У Дубаију их је сачекало велико изненађење.

Наиме, певачица и фудбалер одсели су у једном од најелитнијих хотела у Емиратима где им је приређен дочек из снова.

Певачица се на свом Инстаграм профилу похвалила великом тортом и поруком која их је сачекала у њиховом апартману.

Фото: Прнтскрин/Инстаграм/katarinagrujic.doll

 

- Катарина и Марко желимо вам добродошлицу, спремни смо да вам у сваком тренутку помогнемо како бисте направили најлепше успомене са овог путовања - стоји у поруци добродошлице.

Катарина је, поред поруке, снимила и торту коју су украсиле јестиве фигурице у облику микрофона, фудбалског терена, копачки, али и њихових заједничких фотографија.

Како се проводи млади брачни пар погледајте у галерији у прилогу.

Галерија:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".