Бојана, писала је о томе на свом Инстаграм профилу, али и о свом порођају, а њено искуство значило је многим женама.


- Ти си био свуда у мом свему. Пиле моје, паче моје мало… Лавче моје… - било је све што је Бојана написала поред фотографије из породилишта, где је доживела нешто о чему није могла ни да сања.

Наиме, као и свака трудница и Бојана је о самом порођају дуго размишљала и била је спремна да ће сина на свет донети царским резом. Међутим, у животу некада ствари не иду баш онако како смо замишљали, зато је Бојана одлучила да са јавношћу подели део своје интиме. По први пут проговорила је о дану када је родила сина, као и да није баш ништа није било онако како је очекивала.

- Драги моји, ко ме познаје или бар прати на Инстаграму зна да не причам пуно о свом приватном животу али после одгледане емисије "Сан Ургентне Ноћи" пожелех да ипак нешто поделим са вама.
Мој порођај био је предвиђен за 38 недељу царским резом, међутим моја беба је пожурила и дошла на свет у 36 недељи (и 5 дана) потпуно природним путем.

‒ Нисам била психички припремљена да ће се то десити на тај начин, али подршком сјајне докторке Михајловић и топлином свих присутних породила сам се за двадесет минута (екипо, „sorry“ још једном што сам јако викала). Хвала вам што сте учинили да свој порођај памтим као убедљиво најлепше искуство и када би се поновило, волела бих да буде исто тако као први пут. Жене, сигурна сам да знате о чему причам и колико је важно осећати се сигурно у тим тренуцима.

„Верујем да имате своје хероје, а мој је управо докторка Слађана Михајловић. Драго ми је да ти је мој порођај у једном од најлепших сећања (о чему и говориш у емисији). Лаки мој, хвала за остварење сна“, дирљиво је написала Бојана Ординачев и тако свим трудницама дала ветар у леђа уз поруку да чак и ако ствари не иду по плану, космос се побрине да на крају све буде добро, ако не и много боље.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".