То би било идеално време да почнете да студирате уметничке предмете због ваше појачане маште и креативности. Вредан увид се може стећи кроз медитацију, сањање и практиковање окултних поља као што су астрологија и тарот.

Можете се умешати у неку интригу или тајну аферу, где је важно да се придржавате највиших моралних стандарда да бисте избегли скандале и клевете.

Меркур и Нептун најмање ће пријати Близанцима, Стрелчевима, Девицама.

Транзитни Меркур у коњукцији са Нептуном такође може утицати на ваше размишљање и комуникацију на позитиван или негативан начин.

Фото: Профимедиа

 

 

У својој највишој манифестацији, овај транзит даје тачну психичку перцепцију на свим нивоима, уз непристрасну обраду ових духовних информација. 

У негативном изразу овог транзита, мисли и речи су изокренуте погрешним схватањем, ирационалношћу збуњеношћу, страхом и паранојом. Ово резултира преваром, издајом, лажима, отровом и свим врстама лажних тактика.

Такође, оно што је важно што се тиче астролошких аспеката почела је сезона Овна која ће трајати све до 19. априла. Све ће бити у знаку пролећа, уживања у лепшем времену и трагању за стварима које вам пријају и испуњују вас. Овај период утицаће на све хороскопске знакове, али нарочито на Овнове и Ваге.

Вага

Вага ће током сезоне Овна посебно имати среће на љубавном плану. Своје љубавне односе учврстиће јаче него икад, а слобосни припадници овог знака могу да се надају новом познанству.

Осим љубавне среће, очекују их и одличне пословне прилике које никако не би смели да пропусте.

Фото: Профимедиа

 

 

Шкорпија

И Шкорпији сезона Овна пре нама доноси бројне авантуре на пољу љубави, који ће овај период учинити занимљивијим и ватренијим од свих до сада. Слободне Шкорпије лако могу зупловити у нову озбиљну емотивну везу, док ће они који су већ заузети досећи нови ни интимности са својим партнером. Осим љубавне среће, звезде им обећавају и професионални напредак.

На пословном плану све ће сести на своје место. заузети Близанци могу да очекују веридбу, а слободни припадници овог знака сусрет са савршеном особом.

Ован

Рођене у знаку Овна током сезоне Овна 2022. године чекају многе промене и храбри нови почеци. Напокон ће пронаћи посао из снова који ће их у потпуности испунити, а срећа би могла да им се осмехне и на љубавном плану. До краја године упознаће особу са којом ће делити њихова интересовања и снове.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".