Што се тиче љубави према храни, она је права Италијанка, једе све, али највише воли италијанску кухињу. Лепа глумица каже да воли да ужива у храни. Кад претера, уводи јеловник с једноставним и здравим јелима.

Први дан:

Доручак: 150 мл јогурта с јабуком, Ручак: 200 г куване јунетине, 200 г салате са кашиком маслиновог уља и кришка кукурузнога хлеба. Вечера: чинија свежих јагода, 150 г пиринча с једном кашиком маслиновог уља и 50 г наренданог сира, 150 г салате, воће.

Фото: Профимедиа

 

Други дан:

Доручак: шољица кафе без шећера, тост и кашика бобичастог воћа или воћног џема. Ручак: омлет од три јаја, две мале куване тиквице, комад интегралнога хлеба. Вечера: 150 куваног немасног меса, салата

Трећи дан:

Доручак: шољица зеленог чаја (с лимуном), тост с медом, грејп. Ручак: 200 г куваног или печенога кромпира с першуном, 100 г немасног сира. Вечера: 170 г шпагета с маслиновим уљем.

Фото: Профимедиа

 

Четврти дан:

Доручак: јогурт с 2 кашиком меда, 40 г сира. Ручак: 100 г пиринча, 100 г куваних тиквица, 100 г куване јунетине. Вечера: тањир било ког воћа, 200 г куване рибе, салата с маслиновим уљем, комад хлеба, воће.

Пети дан:

Доручак: чаша свеже исцеђеног сока, два слана крекера. Ручак: 100 г шпагета, зелена салата с маслиновим уљем, поморанџа Вечера: 250 г салате од поврћа, с неколико махуна, воће.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".