Певачу се, када је имао 16 година, убио отац, а сада је о томе отворио душу.

Маровић је открио и да је заплакао када је победио на фестивалу "Сунчане скале" јер отац није био ту да га чује, а онда испричао и како је изгледао његов музички почетак и селидба у Београд у емисији "Преживели" на К1.

"У Београд сам дошао 2003. године, имао сам уговор са продуцентском кућом. На свим могућим тржним центрима је био мој постер, људи су ме салети на улици, био сам најтраженији извођач, а нисам имао динара у џепу. Сећам се, дођем са наступа и кажу ми сутра ћемо ти дати новац и никад га не добијем. Каснио сам да платим кирију, загревао сам бајат хлеб толико пута да би се запалио у микроталасној. Сећам се да сам имао три месеца око 40 наступа, један за другим, а завршио сам тако што сам јео остатке сендвича другог човека", причао је Бојан, па наставио:

Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

 

"Дешавало се да се пробудим ујутру и немам од чега да купим доручак. Онда изађем на улицу и људи се сликају са мном, а ти само молиш бога да не сретнеш некога да мораш да га позовеш на кафу, јер немаш како да је платиш. Данас се тога не стидим, јер је то трње које је морало да ми начне кожу и да схватим да због музике треба крварити. Тада сам био поносан да ово све кажем, тек после 20 година сам решио да испричам истину, јер на естради не смеш да ћутиш. Одувек сам се разликовао од естраде и зато и нисам за шоубизнис. Само сам желео да будем један обичан момак из краја и данас се тако понашам. Никад нисам жудео за скупим становима, колима, већ сам желео да имам новца да бих уложио у музику. Никад се нисам бахатио, јер сам тако васпитан. Тад на почетку нисам желео да седим по кафићима, нисам излазио у град, на наступе сам носио књиге, то ме је држало будним и трезвеним, а не естрадне приче. Е то ме је на крају и коштало и зато сам био толико пута опљачкан од стране менаџера."

Бојан је открио како нико није веровао у његов успех, и да су му чак са "Сунчаних скала" поручили да је његова песма глупа.

"Прво су ме одбили за фестивал, рекли да је песма јако глупа. Међутим 10 дана пред фестивал су ме опет позвали и рекли да сам прошао. Мама ме је одвела на пијацу код једног лика који је ваљао италијанску робу и ту сам се обукао. Само сам јој рекао: 'Буду ли се људи спрдали са овим што си ми купила, стварно ћу да се иселим из Подгорице од срамоте'. Прво нисам ни хтео да идем, те сам у последњем тренутку превагнуо. Сео сам на аутобус са свега 15 евра у џепу и отишао за Херцег Нови. Тамо су ме наравно дочекали као класичног балавца, нису ни имали собу до последњег тренутка за мене. Међутим, кад сам одрадио пробу, знао сам да ћу победити и тако је и било", рекао је певач у емисији "Преживели".

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".