Многи су они који сматрају да је Тина Ивановић „као вино и да што је старија, то је и лепша". Овакви комплименти певачици свакако пријају, међутим она, иако је пребродила најтеже, деси се да и дан-данас мало посустане..

- Што се мог изгледа тиче, увек кажем да је у питању генетика, али још увек негујем и то неко дете у себи тако да једноставно тако зрачим. То је тајна мог изгеда! - почела је Тина, па је затим отворила душу о здравственом проблему због ког јој се да нема воље.

- Дешава ми се много пута да изгубим енергију, још иначе имам проблем са штитном жлездом и то ми често изазива промене расположења, недостатак енергије. Много пута ми се дешава да немам воље ни за спремањем, али саставни део мог посла је такав да морам да испоштујем и снимање емисија, наступе и водитеље, све што обећам - објаснила је певачица, па је због оног што је раније проживела дала савет најпре свим женама.

Фото: Инстаграм принтскрин/tina_ivanovic_official

 

- Само могу да поручим женама да се контролишу редовно, ја сам имала ту срећу да сам на време успела да откријем те неке промене, тако да смо успели све да санирамо и Богу хвала сада је све у најбољем реду - закључила је она.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".