Дениз Дејм, контроверзна учесница Задруге 5, дуго је била на одвикавању, а након тога је имала бројне операције, те је снимак са једне од операција испливао на интернету и шокирао јавност!

Подсетимо, у исповести Дениз је испрочала да је кренула странпутицом, да није завршила факултет јер се стално дрогирала.

Фото: Тикток принтскрин/ МиссДДаме

 

 

- Нисам завршила факултет, јер сам стално била дрогирана. Нисам била у стању да учим. Чак сам због дроге и алкохола упала у депресију из које сам се једва извукла.

- Да би се отргла из пакла дроге, у којем је била годину дана, Дениз је са 20 година одлучила да се бави моделингом. Упоредо се запослила и у пекари како би, како каже, преокупирала мозак послом.

- Да би ме ангажовали као манекенку, смршала сам десет килограма. Била сам кост и кожа! Сваки дан сам морала да мршавим да би ме ангажовали за ревије и сликања. А иронија живота је то да сам радила у пекари где је изобиље укусне хране. Била сам гладна, а испред мене све што иначе волим да једем. Али сам била јака и нисам поклекла, јер сам имала више циљеве - да направим нешто од свог живота.

Потом је отишла да живи у Америку са старијим и богатим бизнисменом, али је та веза такође пукла управо због њеног дрогирања.