Након што су медији у четвртак објавили да је у београдском насељу Умка у Улици Дан бораца бб пронађен мушки леш у фази распадања закачен за сплав, у току су обдукција и утврђивање идентитета.

Како се наводи, због високе фазе распадања идентификација ће морати да сачека налазе форензичара, а на место догађаја изашле су екипе за увиђај и Хитна помоћ.

Резултате обдукције и идентификације ишчекују и у хрватској полицији будући да је још увек у току потрага за несталим 27-годишњим Сплићанином Матејем Перишем, сазнаје Јутарњи лист у хрватском МУП-у.

Све док се и службено не установи идентитет, полиција неће излазити с информацијама у јавност, наводе у тексту под насловом: “И хрватско Министарство унутарњих послова чека идентификацију – је ли нађен Матеј Периш?”

Подсећамо, Сплићанин Матеј Периш нестао је у првим сатима 31. децембра када се удаљио из клуба Готик. Матеј је тај дан са својим пријатељима из Сплита преко Загреба допутовао на провод и дочек Нове године, а у Београд су стигли комбијем који је један од њих претходно унајмио у Загребу.

(Ало)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".