Продуцент и водитељ емисије "Никад није касно" Жика Јакшић отац је двојице синова, млађег којег је добио у браку са водитељком Дајаном Пауновић, али и старијег Андрију који се недавно оженио.

Јакшић поноси се наследником Андријом Јакшићем који је најмлађи енолог (стручњак за вина) у Немачкој и свом оцу је направио вино "Никад није касно" по емисији коју води. Водитељевог наследника естрада не занима, не воли медије, а Жика поштује његову приватност.

Фото: В. Данилов

 

 

Андрија је једном приликом открио да је имао страх од брака, јер су га многи представили као "затвор", а он данас ужива у њему.

- Месец дана током заједничког одмора имао сам прилику да посматрам Јехославу, и посматрам да ли је темпераментна или повучена девојка. Одмах ми се допала, а по узору на своје родитеље после две године забављања сматрао сам нормалним да је запросим. Многи су ми рекли да је брак затвор, али ја уживам. Никад ми није било лепше у животу - изјавио је раније Јакшићев наследник.

На интимној церемонији у Немачкој Андрија и Јехослава су изговорили судбоносно "да", а неколико месеци касније су се преселили у Србију, и то на Бежанијску косу код водитеља.

О супрузи Јакшићевог наследника се врло мало зна. Она не воли медијски да се експонира, а Инстаграм налог јој је закључан за све знатижељне погледе. Оно што је познато јесте да је у питању заносна црнка која је фокусирана на сектор козметике и води миран живот далеко од естраде.

Јакшић поштује снајину жељу и не форсира је да се фотографише за медије, а у једном од интервјуа је признао да му прија живот са њом и сином под истим кровом, а посебно му је драго када види како се новопечени младенци допуњују.

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".