Снимљене су 3 сезоне које су се емитовале до 2007. године, а глумачка поставка, са малим изменама, остала је иста и доследна до самог краја.

За укупно 58 епизода успели смо да заволимо све ликове који су редовно успевали да насмеју публику својим изјавама, а њихове свађе и реплике се и дан-данас памте.

Ова серија је окупила наше велике глумце као што су Сека Сабљић, Никола Симић, Зијах Соколовић и Љиљана Стјепановић. Са њима су кадар делиле и тада нове наде нашег глумишта међу којима су Марија Каран, Мирка Васиљевић, Нада Мацанковић и Борка Томовић. Гледаоци су имали прилике да уживају у свакодневним догодовштинама омиљених нам ликова.

Фото: ТВ Новости

 

 

Чувене родитеље Веру и Мићу маестрално су одиграли Сека и Никола. Јању, наравно, везујемо само за Мирку Васиљевић, док је Мају прво тумачила Марија Каран, па Борка Томовић. Тачније, Марију смо гледали у 38 епизода, а Борку у 20. Многи су, наравно, били тужни кад је Марија Каран напустила серију, али је разлог био више него разумљив.

Она је то учинила због одласка на професионално усавршавање у Лондон. Касније је, као што знамо, отишла у САД, где живела дуги низ година.

У наставку можете погледати занимљиву галерију са снимања популарне серије.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".