Тенисер Новак Ђоковић и његова супруга Јелена родитељи су двоје деце сина Стефана и ћерке Таре. Како је својевремено Јелена истицала њих двоје су  врло посвећени својим мезимцима. Ово је сада и потврдила дадиља која им помаже око дечице. 

Фото: Профимедиа

 

Јелена Ђоковић својевремено је једном приликом причала и о томе колико је посвећена васпитању деце, што је жена која им помаже једном поменула. 

- Уз толику посвећеност деци ми им нисмо потребне - рекла је дадиља једном приликом.

Тенисер често због својих обавеза одсуствује од куће, те тако Јелена преузима главну улогу у васпитању деце, али како наводе извори блиски породици она јако ужива у томе и све то јој прија. Она у васпитању примењује правила која је креирала заједно са супругом. 

Фото: В. Данилов

 

- Стефан и Тара су прва генерација деце у нашој породици која никада није добила батине. Ја сам их добијала од својих родитеља, моја мајка пре мене, отац, баба и деда, Новакови такође. Верујем да то што не одговарамо на грешке и погрешно тумачење емоција насиљем заиста може променити свет. Сматрам да је то један велики квантни скок у мењању историје и будућности - рекла је Јелена на једном панелу.


Стефан који има 7 година, јесенас је кренуо у школу. Јелена му доста помаже око домаћих задатака, такође је јако посвећена и Тари коју полако упознаје са тајнама света. Својој деци желе да пренесу здрав начин живота, те тако се Јелена често труди да припрема оброке за своје малишане што можемо видети и на њеном Инстаграм профилу. 

 

(Hello)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".