Ова импозантна грађевина налази се у елтином делу београда, односно у Ужичкој улици на Дедињу, а колико ће овај дворац бити огроман најбоље сведоче фотографије од којих застаје дах.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Наиме, како се наводи на "Глобалдесигннеwс.цом" , читав тим архитекта ангажован је на пројектовању његовог дома из снова, а изглед ће оживети културно наслеђе неокласичног стила. Спој модерних технологија учиниће да дом власника ТВ "Пинк" постане истинско место за уживање читаве његове породице, као и прелеп призор за посматраче и пролазнике.

Такође, како се даље наводи, за Митровића посебан изазов представља да традицију уклопи са модерним императивима живота, те посебну пажњу изискује адаптација простора свакодневним потребама.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Судећи по фотографијама, масивне симетричне фасаде нису једини елемент који привлачи пажњу, већ и чињеница да ће се базени налазити на крововима. Како даље пише поменути портал, темељ ове грађевине базира се на "златном пресеку" , а акценат виле је на једнаким размерама, које ће чинити општу хармонију.

Високи плафони, просторије окупане светлошћу, радионица, хала за разне активности, попут концерата, студио, фитнес и СПА зона наћи ће се у новом дому Жељка и Милице Митровић, а посебно изненађење, на спрату поред собе за госте, биће и беаутy салон.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Осим тога, пројекат носи назив "Бацк то тхе Футуре" , што се савршено уклапа са концептом који имају Жељко и његов тим стручних сарадника, а несумњиво ће ово бити једна од најлепших кућа у читавом регину, чим се реализују сви радови.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".