Осамдесетих година прошлог века био је у браку са извесном Рене и, како је рекао једном, нису се баш добро познавали, али су се одлучили на брак који је био кратког века. Из тог брака Борис Комненић је добио ћерку Нику. Није успео да учествује у њеном одрастању јер је она током рата живела са мајком у Хрватској.

Фото: Н. Фифић

 

Раздвојеност од ћерке му је веома тешко пала, међутим једино што га је у ратном периоду највише смиривало је то што је преко одређених "канала" имао информације да су му ћерка и бивша жена добро, да су макар живе и здраве, ако већ не може да их види.

- Нисмо се видели од избијања рата, јер из непознатих разлога никако нисам успевао да добијем визу како бих отишао да их посетим. Од када су визе укинуте, редовно се виђамо, али сада је она зрела и формирана особа, мајка моје унуке Луције. Ника сада утиче на мене, покушава да ме васпитава и учини зрелијим и бољим - причао је глумац.

Фото: В. Данилов

Он ћерку у једном периоду није видео чак пет година, а како је изгледао први сусрет после толико година испричао је он својевремено:

- Био је то као сусрет двоје људи који су веома блиски, а не знају се. Срели смо се у Љубљани, јер тада још нисам могао да дођем у Хрватску. Непријатност је веома брзо разбијена, јер крв није вода, а дивни односи на срећу трају до данас - глумац ово никада није заборавио, била је то његова рана која га је болела до саме смрти.

Комненић је рођен је 29. марта 1957. године у Пули. После гимназије, коју је завршио у родном граду, уписао је Факултет драмских уметности, а члан Народног позоришта постао је 1984. године, док је његова најпознатија улога на телевизији она у серији "Бољи живот", када је тумачио лик Саше Гузе Попадића.

Фото: Јутјуб принтскрин

Међу филмским и телевизијским насловима у којима је играо су "Бал на води", "Шпадијер један живот", "Горе доле", "Вратиће се роде", "Мирис кише на Балкану", "Синђелићи", "Апофенија" и други. Борис, који се опробао и као водитељ телевизијског квиза, иза себе је имао један брак.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".