- Имамо одговорност сви ми. Пропусти се десе то је нормално - рекао је Мића.

- Мораш да се бринеш о детету. Није ми јасно како мајка није приметила две године. Моја мама је све примећивала. Другачије је одрастање у различитим срединама - рекла је Сања.

- Ћути, видећемо шта ће о теби испливати - рекао је Мики.

- Ја сам била у пуном аутобусу. Била сам стављена поред сувозача. Он је сео поред мене и ставио ми је руку, нисам знала ни шта да кажем. Имала сам дванаест годнина. Заспала сам касније, нисам знала шта да радим - рекла је Вања Рашова.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Тема је коју трауму носи. Њени родитељи су угледни људи. Замисли да ти дође дете и каже да те неко ударио. Па ја бих отишао на робију тридесет година. Ко зна што је она огорчена - рекао је Јањуш.

- Једно се десило, а друго је њен однос са родитељима. Ми смо са двадесет прошли сито и решето и сада смо у ријалитију - убацио се Цар.

- Мија и ја се познајемо, она је дошла код мене у стан. Ја сам дошао на Пинк за разговор, она је пошла са мном и потписала уговор. Требала је да иде за Милано, а она ушла у ријалити - рекао је Крле.

- Свако дете је имало пропуст код родитеља док смо овде. Мени је криво што она није на студијама. Она је могла да буде у Милану сада, има студио, медицина. Она није клошарка, има образовање и став - рекао је видно узбуђен Мики.

- Да ли си живела са родитељима све време или где си била - питала је Сандра Мију.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ја живим са њима, али преко лета увек путујем - одговорила је Миа.

- Пустите ове приче. Цар запео. Мени није добро, Милане знаш ко је мој кроз ово прошао - скочила је Матора.

- Што се тиче мојих родитеља. Ја имам огорченост према њима. Они за мене нису родитељи. Ми смо у свађи. Мој отац је мој спознор. Ја немам емоцију према њима, давно су угашене. Моја породица је мала. Мој отац је мој спонзор зато што када смо биле мале сестра и ја смо ишле са њим на базен са његовом љубавницом. Моја мајка за то није знала. Ја сам својој мајци рекла за то. Он је мене куповао са многим стварима. Куповао ми је све и свашта. Та жена је била богата, имали су се*с у апартманима док се ми купамо на базену. Ја сам својој мајци то рекла - рекла је Миа.