На последњем спрату виле биће смештени мањи базен, два џакузија и соба за масажу.

Фото: АТА имагес

 

Светлана Цеца Ражнатовић наводно је уложила огроман новац како би њена вила од 400 метара квадратних прштала од луксуза.

- Цеца већ има пројекат за реновирање куће. Планира да је потпуно промени, до најситнијих детаља. Подићи ће трећи спрат, на ком ће направити спа-центар! Уградиће џакузи, из ког ће имати директан поглед на море, као и сауну. Тражила је да јој се направи и посебна соба за масажу - прича добро обавештени извор.

Фолк звезда наводно планира многе промене у својој летњој резиденцији, али за сада неће дирати базен који има у дворишту.

- Огроман је и у њему може да плива цела породица. Вељко и Анастасија обожавају ту да се купају и сунчају, а откад је Цеца добила унука Жељка, највише се ту с њим брчка. Ипак, пошто јој је двориште пространо, додаће још један џакузи поред базена - закључује извор.

Фото: Н. Скенерија, Т. Ћирић

 

- У приземљу ће бити огроман дневни боравак са камином, пошто Цеца жели да кућу посећује и зими, а не само током лета, као до сада. На спрату ће свака спаваћа соба после реновирања имати своје купатило. У вилу ће бити уграђен и лифт, помоћу ког ће Цеца моћи лакше да се креће по спратовима - каже извор и додаје да се Ражнатовићева у потпуности посветила уређивању велелепне виле:

- Цеца не жели ништа да препусти случају. Већ недељама листа каталоге и бира плочице, паркет, столарију, ексклузивни намештај... Имаће времена да све то купи до краја лета, пошто радови почињу на јесен. Дотле ће прибавити још неке дозволе за градњу које су јој потребне.

Фото: АТА имагес

 

Фолк звезда је за реновирање виле на Кипру ангажовала наводно фирму своје куме и колегинице Вики Миљковић. Њих две су заједно осмислиле цео концепт, а у свему им је помогла и Цецина сестра Лидија Оцокољић.

Фото: АТА имагес

 

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".