Весна Дедић је мислила да је Сања Маринковић пријатељ за цео живот, те не крије да је дубоко разочарана у њу, након свађе које су обе изнеле у јавност, али разлог исте никада није откривен.

Наиме, сада је откривена и прича где је Весна помогли Сањи кад никога није било поред ње, и спасила јој живот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)


– Док смо вечерале са пријатељима, позвао ме је син Страхиња, који је тренутно у летњој школи у Лондону, и ја сам причајући узела виљушком парче рибе не гледајући да ли има кости и једна ми је застала у грлу. Ухватила ме је паника, страшно ме је пекло и болело, нисам могла да причам, почела сам да се гушим. Дали су ми корицу хлеба, али нисам могла да је прогутам. Онда је Весна позвала докторку Вању Делић, која је одмах ставила хируршку екипу на чекање пошто је моја агонија са коском трајала више од пола сата. Покушала сам да је исповраћам, али није могло, и све више ме је болело. – испричала је својевремено Сања Маринковић  док је била пријатељ Весне Дедић, и додала: 

Фото: Танјуг/ Димитрије Голл

 

– Докторка ми је давала инструкције телефоном и на крају сам успела да је избацим. Весна ме је онда натерала да први пут у животу попијем лозу како бих дезинфиковала грло и рекла ми како се и Милена Дравић у партизанском филму порађала уз флашу лозе – завршила је причу Сања не слутећи да ће доћи до тога да Весни Дедић неће да каже ни здраво, а која јој је помогла у најгорем тренутку..

(Свет)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".