Месец дана након смрти политичара певачица је одржала први наступ за дочек Нове године, али упркос великом броју понуда за пословни ангажман, донела је важну одлуку, а то је да у Београду неће одржавати тезге док се некадашњем функционеру СПС не наврши годину дана од смрти.

На овај корак Бекута се одлучила јер је у ресторане и клубове у којима је радила углавном ишла с Мрком. 

Фото: АТА имагес

 

- Ана је најангажованија наша певачица, али је многе тезге отказала након Мркине смрти. Поред тога, решила је да не пева у престоничким клубовима и ресторанима до годину дана јер јој то тешко пада. Политичар је с њом ишао на сваки наступ, буквално се нису раздвајали. Сваки локал у њој буди успомене и то јој тешко пада. Где год да се окрене, Ану све подсећа на Мрку. Зато је и решила да себи не отежава, већ да сачека годишњицу и онда ће певати и у престоници. Мислим да би јој Мрка замерио на овој одлуци, али је разумем - рекао је извор близак музичкој звезди.

Фото: АТА имагес

 

Како извор истиче, естрадна дива вратила се пословним обавезама, али у тишини и те како пати за Мркоњићем.

- Све је на њега сећа. Редовно иде на гробље, сама јер јој тако највише прија. Професионално одради и "Звезде Гранда" и све обавезе које има, али јој Мрка много недостаје. Пријатељима прича како јој је кућа празна откако је отишао на вечни починак, али радо одржава контакте са свим пријатељима с којима су се дружили и ноћи проводили у смеху и забави.

Фото: Инстаграм принтскрин/anabekuta1

 

Откако нас је функционер напустио, Бекута се није оглашавала, нити јавно причала о губитку. Оно што је познато јесте да сваки свој наступ углавном почиње чувеним хитом из филма "Тома". - Ја немам више разлога да волим, ја немам никог да ми каже како да преболим - запева увек Бекута. Једном приликом је након наступа поручила публици: - Преболећемо сигурно све своје страхове и ране.

(Курур)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".