Силвана је у сјајним односима са децом преминулог супруга Луиса из претходног брака што је још једном доказала говорећи за њих све најлепше.

- Ми смо у сјајним односима, ја сам у коректним односима са њиховом мајком Дубравком, виђамо се онолико колико нам обавезе дозвољавају, знате да је она у Минхену. Углавном није овде, кад су неки породични поводи, видимо се.

Није тајна да је период после Луисове смрти био тежак за њу и њено троје деце те је неко време живела од социјалне помоћи. Она је сада открила како се снашла током трајања пандемије.

- Некако сам успела да изађем из те ситуације. То је већ давна прошлост, што се тиче короне, било је као што је било и свима.

Фото: В. Данилов

 

 

Будући да народна пословица каже ''Не пада ивер далеко од кладе'' није чудно ни то што да јој сва деца, како каже, имају понеки таленат који су повукли од Луиса.

- Мени су сва деца музички образована. Имају потенцијал. Све од њих зависи у ком смеру ће ици. Сви имају нижу музичку школу. Ја сам ту да их подржим.

Ове године се навршава 11 година од певачеве погибије, а Силвани је то и даље рана која никада неће зарасти.

- Многи причају време лечи све, код мене је случај да временом постане лакше, а то ми је увек на памети. Ти верски ритуали у првих пар година су ми помогли да се донекле помирим са чињеницом да га више нема - рекла је она и додала да деци о оцу прича спонтано:

- Никада нисмо сели за сто и кренули да причамо о њему, то увек буде спонтана варијанта. Баш смо неко вече седели Сергеј и ја и он је написао песму на енглеском језику и баш ми песма личи на једну Луисову.

Фото: В. Данилов

 

 

Њен однос са Мајом, ћерком певача из другог брата је по свему судећи сложен и није баш типичан за релацију маћеха - пасторка.

- Имале смо ми баш дуге разговоре, кад је била у неким фазама. Некад ми је баш важно када ми каже нешто. Отвара ми неке нове хоризонте када поразговарамо. Чак и са децом мојом. Они сарађују, пишу песме, све лепо функционише. Могуће је да би можда тај однос био другачији да је Љубиша жив, то питање је сад мало тешко за одговорити.

На крају разговора, Силвана је открила шта мисли о ријалити програмима као начину да се започне једна каријера.

- Искрена да будем, ја од 2015. године не гледам телевизију. Ја не знам ко су људи по билбордима. Моја деца то не прате. Моја породица и ја живимо тотално паралелну реалност, не дотиче нас то - рекла је Силвана.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".