Певач је једном приликом открио да је своју животну сапутницу запросио након недељу дана забављања. Он је тада почео да гради своју певачку каријеру, а Биљана је била матуранткиња.

-Имао сам више среће него памети. Ја сам до те године прошао много тога, што можда моја генерација у то време није. Путовао сам, нагледао се свега и свачега и онда сам у тим годинама пожелео да имам нешто поред себе, некога ко ће да ме воли. Ми смо седам дана били у вези и узели се, и ево већ 20 и кусур година смо заједно. Ми смо све ове године једно друго упознавали – рекао је Пејовић својевремено у једној емисији.

Фото: Н. Скендерија

 

Пејовић је признао и да је закаснио на сопствено венчање.

-Јесте, закаснио сам на своје венчање. Шетали су испред општине онако сви, ја сам био на Златибору, свирао сам, тезга је била – признао је певач тада.

Ацо не крије ни то ко је код њих газда у кући.

-На њеним плећима је све. Ја тако гледам и мислим да је тако. Код мене је жена газда – искрено је рекао певач.

Фото: Милутин Лабудовић

Њих двоје венчали су се чим је она завршила средњу школу.

- Ја сам био тек неколико година старији. Заједно смо одрастали, мењали једно друго, подржавали се, сазревали. Тако смо, заједно, постајали људи. Можда ме је комбинација њене љубави, моје музике и досадашњег животног искуства, заправо, издефинисала као човека. Саткан сам од емоције, реалног живота и називања ствари правим именом – рекао је једном приликом за Ацо.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".