Вилис је продао некретнине које је стицао годинама, у вредности од око 65 милиона долара, како би провео што више времена са својом породицом у Калифорнији, тврде његови пријатељи, а преноси Пејџ Сикс. Ове недеље, породица 67-годишњег глумца објавила је да се он повлачи из глуме након што му је дијагностификована афазија, језички поремећај узрокован оштећењем у одређеној области мозга која контролише изражавање и разумевање језика.

- Брус се за ово дуго припремао. Знао је да ће доћи време када ће његово здравље бити озбиљно угрожено и када неће моћи да зарађује колио је некад могао - тврди извор који познаје глумца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gethome (@gethome.ru)

- Уз то знао је да му у једном трену неће бити потребне разне куће и станови између којих ће путовати, већ да ће желети да живи у безбедној средини, окружен породицом. Он је стога распродао већи део својих некретнина током година. Јасно је да се припремао за то да поједностави свој живот.

У децембру 2019. Вилис и његова супруга Ема Хеминг продали су своје имање у Вестчестеру у Њујорку за 7,66 милиона долара, што није била добра цена, јер су само пет година раније купили то имање за 12 милиона. У питању је вила која се простире на 836 квадрата, састоји од пет спаваћих соба, пет купатила и тоалета.

Фото: Танјуг/АП

 

 

- Једини разлог што је се одричемо је тај што је толико далеко од наше породице у Калифорнији. Зато смо одлучили да се вратимо на Западну обалу - рекао је тада Вилис и за 9,8 милиона купио ново имање у Брентвуду, у Калифорнији.

Годину дана раније Вилис је продао предивни шестособни дуплекс у Западном Централ парку за 17,75 милиона долара и купио мањи стан близу Линколн центра за око 7,9 милиона.

Фото: Профимедиа

 

 

Исте године опростио се од своје планинске куће у Ајдаху за 5,5 милиона долара, а наредне су Вилис и Хеминг продали своје импозантно имање на острвима Туркс и Кејкос за невероватних 27 милиона.

У питању је вила од преко 1.200 квадрата, са пет спаваћих соба, павиљоном за когу, огромним базеном и две гостинске "кућице" од којих свака има по три спаваће собе.

Прошле године Вилис је земљиште на острву Перот Кеј, једном од омиљењих дестинација познатих, продао за 6 милиона долара.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".