Међутим, једна њена веза посебно је интригирала јавност. 2011. године Анабела је била са Александром Сашом Недељковићем, сином Оливере Недељковић, рођене сестре Богољуба Карића. Певачица је те године тврдила да је ''срећна као никада пре.''

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci)

 

Иако је седам година био млађи од ње, Анабела је убеђена била да је он љубав њеног живота.

- Морам признати да сам много заљубљена и да уживам у вези. Саша је прави господин са предивним манирима. Лепо је васпитан, нежан, пажљив и заштитнички настројен. О њему могу да кажем све најлепше.

У једном тренутку Александар се вратио у Москву, након чега се спекулисало о њиховом раскиду, а она је тада само једно прокоментарисала.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Не кривим оне који су објавили да смо раскинули, већ особе које то пласирају, јер их неистине о мени чине срећним. Ако им је заиста лепше због тога, пуштам их нека причају. Немам времена да се тиме бавим.

Многи су мислили да ће везу крунисати браком Анабела и Александар растали су се крајем 2011. године. Након тога се писало о вези Недељковића и некадашње манекенке Сандре Обрадовић, а Анабела се удала 2012. године за Андреја Атијаса.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".