Певачица је признала да је у прошлости сина запостављала због концерата и турнеја, на које је често ишла, те да је Мирослав још као беба био препуштен дадиљама које су га некада остављале и по два дана самог у кревецу.

- Мој син не долази на моје наступе, он не воли да се јавно експонира и никада није волео мој посао јер за њега естрада представља нешто ружно, подсећа га на моје одвајање од њега, жене које су га чувале... - рекла је на самом почетку Нада, и открила трауме које је њен син стекао током одрастања.

Фото: АТА имагес

 

- Супруг и ја смо се борили да га често водимо са собом, али то није било увек могуће. Он је јако стресно доживљавао сваки мој одлазак на посао. Знали смо да га остављамо код деде и бабе, а он и дан-данас то препричава својој деци. Каже им често: „Мама и тата су ме тада остављали иза куће и говорили да ће одмах да се врате, па би побегли у аутомобил“ - испричала је певачица једну од језивих сцена.

- Сећам се тих ситуација, ја сам морала да путујем, а њему је било страшно када као дете од четири године види да мене нема. И мени је било тешко да га оставим, било је језиво, поготово у периоду када сам га дојила. У то време су се заказивале турнеје, најчешће по Југославији, на које сам морала да идем. Нису постојали мобилни телефони и било је јако тешко ступити у контакт са женама које га чувају - објашњавала је Топчагићева, па се присетила ситуације у којој је њен син два дана лежао беспомоћан у колевци.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

 - Једном сам била у Америци и жена која је чувала Мирослава га је оставила два дана самог, срећом комшиница је ушла у кућу и затекла га самог како лежи у кревецу сав у мокраћи. Та девојка ме је покрала и отишла. Ето, то су разлози због којих мој син не воли мој посао - закључила је певачица.

Нада се осврнула и на каријеру, па објаснила због чега још увек не жели да организује велики концерт за све своје фанове.

- И даље сам велики тремарош, вероватно зато и трајем 50 година. У наступ уложим сто одсто себе, велика је одговорност и умем бити тешка. Када бих организовала концерт, непрекидно сам звала сараднике да видим колико се карата продало и како све напредује. Не бих поднела да нема народа и да се деле карте, одмах бих отказала концерт - рекла је певачица.

Фото: Архива Новости

 

Певачица је истакла да приватно ретко посећује кафане, те да јој тренутно прија мирнија средина.

- Ретко излазим, волим мир. Када се деси да изађем на музику, радо наручујем песме Шабана Шаулића, све његове песме јако волим - рекла је она.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".