Њих двоје ломили су све пред собом, а на крају је Цар оставио Далилу саму и уплакану.

- Мислим да ја нисам користољубива особа, нико сем Сање ме није навео. Прошле године сам навео Франа због дружења са Ђедовићем. Сматрам да си добар, али си користољубив у пријатељствима и љубави. Друга особа је, нисам сигуран да ли је то Мартина, те све прича са Ша, пас, Тара... Нећу да је наведем јер не знам да ли је користољубље. Друга особа ће бити Матеја, не само ситуација са Матејом. Сматрам да си можда најквалитетнији момак у кући, али мислим да ти се свиђа тотално другачији тип од Анђеле. И навешћу особу за коју сматрам да је најкористољубивија што се тиче подршке, љубави, свега, а то је Менсур - рекао је Цар.

- Ја ћу навести Менсура на првом месту. Сматрам да сада, не сада, него и пре, да је почео да користи Милицу у одбрани против Мине, да јој се не би приближио. Милицу љуби више него пре, опрашта више него што је опраштао, само да не би оскрнавио претходних седам месеци - устала је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Ти си прешла преко пљувања - рекао је Менсур.

- Твоје крагне, модрице, толерисање шамара нећу коментарисати. Ходаш са огреботинама, ја не. Користиш Милицу као оружје у одбрани против Мине. Веза ти је била небитна, учешће небитно док се није појавила Мина. А и сада је све небитно, битно је само шта се дешава са подршком, ти си ту небитан - говорила је Драгојевићка.

- А и ту причу може да загаси сад, али неће - скочио је Цар.

- Ја да сам хтео да ви седите по ћошковима, али нисам. Ја сам изабрао да ја седим, а ви лајете. Знаш ко ти је био идол, сети се. Ја сам изабрао да не направим ср*ња која сте ви, да будем господин човек - узвратио је Ајдарпашић.

 

- Управо си сад признао да си све радио плански, а наша ср*ња су се дешавала искрено. Увек скачеш кад имам излагање, ја на твоја не. Пусти ме, не мора да значи да је истина, то је моје мишљење. Ти си јуче мени дао дезинформације, информације, па се ја нисам упалила - рекла је Далила.

- Постоје нелогичности у Далилином излагању, ја знам шта она ради - рекао је Менсур.

- Ја се надам да ћеш ми ти нелогичности објаснити у среду на радију. Али видим да си ти сада најнесмејанији икад - говорио је Цар.

- Менсур месецима остаје у вези која му не одговара, зарад нечег другог. Момак је прорачунат, а овде се живи живот, не игра се ријалити - истакла је Далила.

- Ја сматрам да су његова ср*ња већа од мојих, јер се ја не представљам таквим какав се онд представља - рекао је Цар.

- Мени није први пут да ме називају насилником, агресивцем. То што причате нема поенту - рекао је Менсур.

- Склони се, склони се, склони се! Ти си животиња, која се иживљава на мени, не дозвољаваш ми да причам! - урлала је Далила.

- Направићеш ми инцидент са неким од њих због свог језика. Поштеди ме, по хиљадити пут! Што се тиче Менсура, то, то и то. Ти опет... - рекао је Цар.

- Пусти ме више, пусти ме више. Сваки пут исто радиш - наставила је Драгојевићка и кренула да удара Цара, а он ју је потом опсовао и напустио.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".