Попларни певач у једној емсији причао је о свом оцу Василију као најважнијој фигуру у његовом одрастању и сазревању. Са само 10 година одвео га је на драмску секцију јер је у њему видео велики потенцијал.

- Отац Василије одвео ме је са 10 година у драмску секцију коју је имала радио телевизија Београд, и тада сам први пут видео Булета Гонцића, Соњу Савић, Брстину и друге - рекао је Давид у емисији "Звезде Гранда Специјал" једном приликом.

Фото: Петар Милошевић

 

Давид је признао да испрва није имао намеру да се бавим уметничким послом, али на тај пут одвела га је велика трагедија у животу, када му је отац настрадао.

- Мој отац је био члан савеза комуниста, и то су сви гледали да забоду у неку лову и викендице њега то није занимало. Он је био тајни саветник у Титовом кабинету - испричао је певач једном, па се сетио немилог догађаја чији је био учесник.

Фото: Профимедиа

 

- Била је у питању политичка намештаљка, изрежирана. Он и ја смо били у колима, мени длака са главе није фалила а он је остао на месту мртав. Али био је и остао ауторитет у мојој глави. Ја сам се након тога страшно променио, јер је мој херој био поражен. Нисам имао ни 15 година и то су ствари које младом човеку направе лом у глави - рекао је Ђорђе и додао да је управо зато одбио да иде очевим стопама:

- Тражио сам да се бавим нечим што даје слободу, а то је уметност.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".