Каја Остојић побеснела је када је прочитала изјаву бившег мужа да је криви што је дозволила да Душко Бањац, који је већ осуђен за посредовање у проституцији и поново је завршио због истог дела у затвору, крсти њихово дете. Певачица му ја на Инстаграму запретила затвором због неисплаћених алиментација, а онда се након њене објаве огласио и он.

Фото: АТА имагес

 

- Сва зла која је он нанео мени и мом детету не би стала у овај текст, неплаћене алиментације сам била спремна да му опростим, јер сам се сажалила над његовом тужном судбином и животом проведеним у затвору, али ћу се сад постарати да се обратим тужилаштву и за то и за шта год могу. Човек који је осуђивани нарко-дилер, човек који је провео 15 година живота у затвору, који се никада није бринуо о свом детету, иако ја то никад нисам бранила, човек који је физички насилник, и само је питање дана када ће и због тога бити иза решетака, прича и моралише, узима у уста хришћанство кога и те како није достојан - написала је Каја на Инстаграму.

Фото: АТА имагес

 

Никола Драгојловић јој није остао дужан, па се након њене објаве огласио.

- Свима је јасно да Катарина покушава да се опере. Шта мислите каква је природа односа певачице и макроа?! Само пуко пријатељство? Жао ми је што овако причам, та жена ми је родила дете, али истина је да та госпођа због макроа себи дозволила да сад мора да га пере да не би пукла њена брука. Како то да нема ниједног пријатеља осим макроа да крсти наше дете? Ако мене није могла да сачека да изађем из затвора, зашто није обавестила моју породицу? Нисам светац, али лаже да сам блокирао наше дете. Нисам, нити ћу! Моје дете је блокирало мене и моју породицу. То је "позитиван" утицај високоморалне мајке. Детета се никад одрећи нећу. Сви знају ко је она, ја сам је и такву изабрао и плаћам цену. Нека јавно изађе и призна чиме се бави, биће поштенија. Своју грешку сам одлежао, а она нека подржава макрое - поручио је он за "Курир".

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".