ЛАВ

Лав је често представљен као бесни его-манијак. Људи га доживљавају као неког ко себе обасипа скупим поклонима, шепурећи се при том и снимајући се камером вама испред носа, говорећи вам да се склоните да му не бисте заклањали светло. Истина је далеко од тога. Лавови су изузетно осећајни и све што они желе је да људе око себе обаспу топлином и нежним загрљајима. Великодушни су и без размишљања ће вам дати све. Увек су ту да вам дају подстрек и покрену добру забаву. До доброг пријатеља Лаву је увек више стало него до њега самог. Ако занемарите гриву, Лавови су само нежне маце које воле да се мазе.

Фото: Профимедиа

 

БЛИЗАНЦИ

Неодлучни брбљивци који не могу да се одлуче између две потпуно исте јабуке. За њих се мисли да су врло хладни као особе и да не знају да одржавају пријатељства, што делимично и јесте тачно. Људи их сматрају особама којима не могу да верују, и трачарама у најмању руку. Док изгледа као да се предомишљају вечно, Близанци заправо разматрају лоше и добре стране сваке ствари. Близанци не доносе одлуке олако нити склапају привидна пријатељства. Иако воле да чављају никад неће одати тајне својих искрених пријатеља ни под претњама смрћу. Ипак, немојте се отварати Близанцима јер се на њих генерално не можете ослонити. 

Фото: Профимедиа

 

ШКОРПИЈА

Истински филмски негативац. Шкоприје су представљене као створења из пакла која једва чекају да задају смртоносни убод. Њихову ћудљивост људи тумаче као планове да онима са којима долазе у контакт нанесу неко зло. И да, иако врло мистериозни они заиста немају злокобне скривене намере. Мало им теже полази за руком да верују људима око себе због чега и делују тако ћудљиво и повучено. Њихов хладни хумор служи заправо као заштита њихове емотивне природе. Када су довољно уверени да им нећете нашкодити Шкоприје су у стању да дају живот за вас. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".