Оптужница је подигнута и против његовог сина Стефана Џонића. Горан Џонић је оптужен за кривично дело тешко убиство Горана (57), Гордане (56) и њихове ћерке Лидије (25).

Покојни Горан Ђокић је био брат од тетке убијеног Горана Ђокића. Џонић је негирао да је убио Ђокиће, али је на неколико саслушања признао да их је пратио и да је био сведок њиховог убиства, а за шта је оптужио браћу Милошевић из истог села, познатијег као браћа Јојке.

Џонић је све време негирао убиство, правдајући се да је то учинио зато што је уцењен да му је прећено ликвидацијом синова. Ипак, истрага је утврдила да браћа Милошевић немају никакве везе са злочином.

Подсетимо, 29. октобра се пронела вест по Нишу и Алексинцу да је породица Ђокић нестала. 2. октобра је пронађен аутомобил пасат, запаљен недалеко од Тешице, а онда истог дана и тела у месту Дудине баре у Моравцу. Ђокићи су прво упуцани из пиштоља, а онда поливени бензином и запаљени. Били су покривени неким даскама. Уколико се докаже кривица Горана Џонића прети му 40 година затвора.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".