Прошло је недељу дана од када је глумчева породица објавила тужну вест да Вилис губи когнитивне способности, те се због тога повлачи из глуме. Сада је његова супруга, Ема Хеминг Вилис, на свом Инстаграму, уз мелодију "Хонкy Тонк Wомен" од Роллинг Стонес-а, објавила призоре шетње током ведрог пролећног дана.

Поделила је и серију фотографија с излета на којем су она и њен супруг седели на дрвету, уз опис: "Мама и тата у свом омиљеном станишту."

Њихова ћерка Мејбел Реј (10) такође се види на снимку који приказује шуму, планине и језеро, а неименовани извор је за магазин Пеопле рекао да су сви усредсређени на све срећне тренутке које могу да поделе с глумцем, те да је Ема посебно захвална за ћерке које дели с Брусом.

 

 

Додао је да је глумчева породица чинила све што је могла да му помогне, те се окупила око њега на велики начин како би помогла Брусу да се носи с оним што долази.

Подсетимо, Вилисова породица, укључујући његову супругу Ему, бившу супругу Деми Мур и пет кћери Румер, Скаут, Талула, Мејбел Реј и Евелин, прошле недеље објавила је заједничко саопштење путем Инстаграма у којем се наводи да холивудска звезда проживљава неке здравствене проблеме и недавно јој је дијагностикована афазија, што утиче на његове когнитивне способности.

 

 

Клиника "Mayo" дефинише афазију као стање које утиче на вашу способност комуницирања које може да утиче на ваш говор, као и на начин на који пишете и разумете говорни и писани језик.

Глумчева породица није објавила шта је узроковало његов напад афазије, која има низ потенцијалних узрока. Стање се може појавити након повреде главе или можданог удара, или може бити претходница тумору на мозгу или Алцхајмеровој болести. Пацијенти који живе с тим стањем обично се лече логопедском терапијом и подучавају начине невербалне комуникације.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".