Секс обично буде прилично страствен, али у неким случајевима ствари могу да буду итекако неугодне. У објави на Редиту, један је корисник написао: "Која је најсмешнија ствар која вам се догодила током секса?"

Будући да је подељена раније ове недеље, објава је прикупила више од 15.000 реакција и 3.100 коментара. Један од корисника открио је неугодан тренутак током секса са женом. Он је случајно позвао маму док је имао интимне односе са супругом.

Фото: Профимедиа

 

 

- Да, догодило се и то! Супруга и ја смо се журили и нисам ни схватио шта се догодило. Чули смо смех, моја мама се смејала и смејала. Прошли су месеци пре него што сам то преболео - открио је мушкарац.

Још један корисник Редита учинио је исто, али он је случајно назвао своју сестру и оставио јој још петоминутну говорну пошту. Трећи мушкарац описао је тренутак када је имао ватрени секс са угашеним светлима.

- Девојка је била на врху и јахала ме уназад, био је мрак. Осетио сам да су ми прсти на ногама мокри и помислио сам да је то она (никад нисам поменуо фетиш са стопалима). Био сам збуњен јер нисам то хтео. Испоставило се да ми је пас лизао стопала - написао је корисник Редита.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".