Прослављена српска глумица Снежана Савић (69) одувек је важила за једну од најлепших уметница и праву даму.

Током своје богате каријере пленила је осмехом, шармом и харизмом. а публика ју је заволела због сјајних улога у култним серијама "Бољи живот" и "Срећни људи".

Фото: ТВ Новости

 

Снежана је својевремено коментарисала да лепота не мора нужно значити и дар, а сада је за медије говорила лепоти коју старење носи са собом.

"Најстрашније је то када лепа жена не зна када треба да остари, него увек кокетује и заводи. Тога сам се ја увек плашила и чудила да не будем таква. Некако су ме увек видели кроз моју лепоту. Сада сам матора. Лепо је да човек буде леп, али није суштина у томе. Ти можеш бити леп два–три дана и ако немаш шта да пружиш, то не пролази. Сада је лепота подигнута на пиједестал, као што је и идеал лепоте другачији. Пуна уста, велика задњица, подигнуте груди, али и то је лепо. Још ако постоји нешто унутра, и то је лепо. Данас су друга мерила. Кроз време су се идеали лепоте мењали. Сада разумем да су девојке које то раде лепе. Ми морамо да прихватимо то, чак и мушкарце разумем који воле то. Воле да им жена добро изгледа и плате јој оно што им одговара: груди или задњицу. То све носи време са собом и ја то прихватам и не желим да будем старомодна баба. Волим природне, али прихватам другачије идеале лепоте. Лепота је у оку посматрача", изјавила је глумица.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".