Водитељка је открила и до када планира да води Звезде Гранда и где жели да настави каријеру.

Фото: В. Данилов

 

- Не избегавам медије само у неком тренутку мудро одлучим да ли ми је нека врста додатног појављивања у медијима потребна или није. Радим емисију која је врло гледана и хтели то или не ја сам вам у домовима из суботе у суботу. Све преко тога би било превише уколико то није нека смислена прича и да није неки добар разлог да причамо и проћаскамо.

Недавно си прележала корону. Како се сада осећаш?

- Имала сам Омикрон. Ја сам се сачувала од свих претходних облика а тај Омикрон који нас је на крају све запрашио просто није могао да се избегне. Болести сам приступила врло озбиљно и желела сам да се позабавим својим имуним системом који је у том тренутку био оборен. Након тога сам наставила са здравим навикама и физичком активностима.

Често тренираш и избегаваш естетске интервенције. Мало је познато да до сада ниси ништа кориговала на свом телу и лицу. Какав је твој став по питању естетских захвата?

- Драго ми је да се то види и да сам пример да се и са 39 година можете добро да изгледате уз тренинг, здраве навике и добар сан. Заиста ми је драго што ширим свест о томе да не мора све на брзину, да не морају пречице, не морамо да посегнемо за неким актуелностима. Најважније је како се осећамо. Поготово код једне средовечне жене задовољство се увек осети. Све се оцртава на лицу и подочнајцима. Нисам противник естетских захвата. Свако нека ради шта жели. Мени је важно да сам своја, имала сам јасну визију.

Фото: В. Данилов

 

Од ове сезоне у жирију Звезде Гранда седи и Цеца Ражнатовић. До сада је ниси коментарисала па је идеална прилика да нам какеш како ти се допада њено жирирање?

- Сад после неког времена могу да се изјасним. Било је рано да на почетку коментаришем и доносим неке закључке. Сматрам да је толико посвећен ментор, да се толико брине и бори за своје кандидате што је апсолутно за сваку похвалу.

- Што се тиче међусобних слагања са осталим такмичарима, они се толико година већ познају да код њих нема заиста никаквих проблема, чак и оних малих које има за потребе шоу програма су апсолутно ствар тренутка. Људи ме углавном питају да ли има некаквих намештања. Дакле, нема. Све је онако како видите, свако реагује интинуитивно у датом тренутку и то је нешто што чини посебност у овој емисији.

Како се ти осећаш у тренуцима у којим се сукобљавају чланови жирија и како успеваш да надвладаш ту ситуацију која није нимало пријатна?

- Сада сам навикла на то. Наравно да није било пријатно у почетку. Сада већ знам да су они појединачно и те какве звезде и да свако има свој став и да жели да га изнесе по сваку цену. Када доведете тако јаке персоне у тако гледан шоу програм просто не можете да очекујете увек слагања. Зато су они ту јер су различити. Ја то све гледам кроз посао. Ја се трудим да својим изразом лица и говором тела те пожаре између њих гасим. Посебно када су поред мене кандидати, тада имам потребу да их заштитим у сваком смислу.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/zvezdegranda

 

Да ли си размишљала о промени посла и где себе видиш у наредном периоду?

- То ћу вам рећи када за то буде дошло време. Сматрам да се лепе ствари не могу сакрити. Ја сам једна од оних особа која прво жели да скочи па да каже хоп не бих трчала пред руду и излетала се. Ту сам где сам али свакако не мислим да сам бацила сидро и да одатле треба да одем у пензију то је сигурно - рекла је Сања.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".