Голог стомака и у црвеној тренерци, млада певачица је позирала, а можемо приметити да се мода поново вратила, па овако обучене девојке све чешће можемо видети на улиицама.

Реч је о Маји Николић.

Она је на почетку каријере изгледала као девојчурак из краја, врло смирена а певала је углавном баладе.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Пошто се она на фотографији не смеје, много је теже препознати о коме је реч, будући да је певачица позната по широком осмеху. Њена коса је сада плава, а облине бујније.

Маја Оџаклијевска ју је упознала са важним људима из РТС-а и помогла јој је да се пробије на естради због чега је певачица сматра својом естрадном мајком. Тада је упознала композитора Владимира Граића Грају који је компоновао највећи број њених песама. После неколико година дошло је до прекорета како у приватном, тако и пословном животу врцаве певачице. Уследили су скандали, ријалитији, као и промена стајлинга.

Фото: З. Јовановић

 

 

Позната је и по ријалити учешћима где је показала да нико не може на црту да јој стане када су свађе и гласно певање.

Мајин први муж је црногорски музичар Мирко Шћепановић са којим има сина Новака. Николићева се годинама судила са Мирком због неисплаћених алиментација.

 

 

Други Мањин муж је бизнисмен Вук Кандић, а за њихов однос везивали су се бројни скандали. Маја је и са другим бившим мужем била годинама на суду, где су се борили око старатељства над њиховим сином Лазаром, а судски органи су на крају одлучили да дете припадне оцу.

Маја Николић је позната по свом опречном језику и храбрости да јавно и о било коме изнесе своје мишљење.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".